Nowa redaktor naczelna ZET Chilli

Iwona Kostka-Kwiatkowska nową redaktor naczelną i dyrektor programową ZET Chilli.

4 maja br. Iwona Kostka-Kwiatkowska obejmie stanowisko redaktor  naczelnej i dyrektor programowej ZET Chilli. Obowiązki dyrektora  muzycznego pełnić będzie Martyna Wojciechowska. Nowa redaktor naczelna  związana jest z mediami od wielu lat – 9 lat była redaktor naczelną  Akademickiego Radia Kampus, a w 2014 objęła funkcję dyrektora/redaktor  naczelnej Programu IV Polskiego Radia, gdzie do 2016 roku odpowiadała za  strategię programową i budowanie wizerunku marki. W latach 2011-2014  związana była z siecią Euranet Plus, gdzie była odpowiedzialna za  współpracę przy tworzeniu struktury europejskiej sieci rozgłośni  akademickich.
Martyna Wojciechowska z ZET Chilli związana jest od 2009 roku, a od lipca 2016 jest zastępcą dyrektora muzycznego.
Dariusz Staniak z Eurozet związany był od 2008 roku, a redaktorem naczelnym ZET Chilli został w listopadzie 2015 r.

Sławomir Assendi będzie nowym redaktorem naczelnym Radia ZET

Assendi od 8 maja br. obejmie stanowisko redaktora naczelnego  Radia ZET. Zastąpi na tym stanowisku Jarosława Paszkowskiego, który  złożył rezygnację.