Pakiet Niezależnych

Pakiet Niezależnych to porozumienie handlowe niezależnych lokalnych stacji radiowych i Eurozet, które daje reklamodawcom unikalny dostęp do lokalnych słuchaczy, zasięg w wymiarze ogólnopolskim oraz atrakcyjną cenę zakupu. W skład Pakietu wchodzą 53 rozgłośnie lokalne silnie związane ze swoimi społecznościami.

Pakiet-niezaleznych-Logo.jpg
Pakiet  Niezależnych funkcjonuje na rynku reklamy od 1 kwietnia 2003 roku.  Jego wyłącznym przedstawicielem handlowym jest Biuro  Reklamy Grupy Eurozet. Tworzą go stacje lokalne reprezentatywne dla swoich regionów, silnie związane ze społecznościami lokalnymi i nadające program kierowany do osób zainteresowanych tematami bliskimi miejscom, w których mieszkają i pracują.
W skład Pakietu Niezależnych wchodzą rozgłośnie rozmieszczone na terenie całej Polski, co pozwala na budowanie zasięgowych kampanii z jednoczesnym unikatowym dotarciem do lokalnego słuchacza. Stacje Pakietu Niezależnych doskonale uzupełniają Radio ZET w kampaniach ogólnopolskich.

1.09 specjalne wydanie Wiadomości Radia ZET

1 września z okazji rocznicy wybuchu II wojny światowej Radio ZET nada specjalne wydanie Wiadomości o 4.45.